SJÖPAVILJONGEN

NÄRA TILL
SKÄRGÅRDSKÄNSLAN

Sjökrog i skärgårdsmiljö en kvart från city

 

Sjöpaviljongen är den klassiska sjökrogen som håller det svenska matarvets fana högt. Vi har öppet året runt och håller hårt på traditionerna, både smak- och kalendermässigt. Vi dukar under årets gång upp för Alla hjärtans dag, påsk, kräftpremiärer, midsommrar, fars- och mors dag, julfirande samt för nyårsfirandet.

 

 

 

Våra menyerna bygger på dem klassiska svenska smakerna med tyngdpunkt på hav och grill. Vi har helt enkelt svenskt mathantverk inspirerat av årstidens växlingar. Varmt välkommen att uppleva den vackra miljön, avslappnade atmosfären, utsökta maten och kunniga men avspända servicen på Mälarens pärla.

SÅ SKAPAR VI EN TRYGG KROGMILJÖ

För att säkerställa en så trygg miljö som möjligt vidtog vi rigorösa säkerhets- och hygienrutiner under pandemin.
Det innebar bland annat att vi tog emot färre gäster, hade längre avstånd mellan borden, anpassade sittningstider för att sprida ut gästerna, spritade alla ytor och erbjöd handsprit för alla gäster som önskade (handsprit finns fortsättningsvis utplacerat). 
Vi följer fortsatt alla riktlinjer från Folkhälsomyndigheten, MSB och WHO och det är lika självklart som att alla våra medarbetare är friska.

TILLSAMMANS FÖR TRYGGHET
Trygghet bygger förstås på samarbete och samförstånd.
Vi ber dig som gäst att bidra till att skapa en trygg miljö genom att hålla avstånd, tvätta och sprita händerna samt givetvis stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom.

Varmt välkomna till Essingefjärdens pärla – Restaurang Sjöpaviljongen

Hör gärna av er vid frågor/funderingar på våran mail-  info@sjopaviljongen.se

NYA STJÄRNOR

Vill du jobba hos oss? Vi är alltid intresserade av ambitiösa och glada medarbetare. Vår koncern inbegriper en mängd namnkunniga krogar och vi är stolta över att de flesta som börjar inom vår koncern oftast stannar kvar i en eller annan ände. Det beror förmodligen på att vi trivs både med varandra och våra gäster. 
Besök gärna vår karriärssida för att se tillgängliga tjänster.

Melanders Group

Melanders Group är en restauranggrupp som verkar för att förvalta, förädla och förnya det svenska smakarvet. Gruppen inbegriper Ulla Winbladh, Stockholm Fisk, Melanders, Sjöpaviljongen, Southside Pub, Konstnärsbaren, Ångbåtsbryggan, Wedholms Fisk och Art Bakery.

VATTENVÄGEN

Besök oss gärna med båt – vi har flera egna båtplatser alldeles invid vår stora härliga uteservering. Vår position är längst inne i Essingefjärden, där Tranebergs och Alviks Strand möts. Vintertid kan du åka skridskor hela vägen fram till hovmästarpulpeten.

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus