LÖRDAGAR UDDA VECKOR MELLAN 13:00 - 17:00

dj jood med vänner

VI KAN STOLT MEDDELA ATT VÅRT LYCKADE SAMMARBETE MED DJ JOOD OCH VÄNNER FORTSÄTTER UNDER VÅR- OCH SOMMARSÄSONGEN 2024, med start 27e April.

VEM ÄR DJ JOOD?
Med en imponerande karriär som sträcker sig tillbaka till 2017 har JOOD inte bara satt ton för över flera tal Gigs hittills utan har också gjort sitt avtryck på några av de mest exklusiva scenerna i landet. Hans brinnande intresse för elektronisk musik, skickliga mixar och förmåga att skapa en oförglömlig atmosfär oberoende av vilken scen eller miljö han befinner sig på har gjort honom till ett hett namn på klubbscenerna i Stockholm och bortom.
 

Denna talangfulla DJ har inte bara erövrat huvudstaden, utan har också fört sin eklektiska musikstil till städer som Gävle, Göteborg, Uppsala, Jönköping, Norrköping och Halmstad.  Han har till och med tagit sin talang över nationsgränserna såsom Spanien, Tyskland, Danmark och Finland. Dessutom har han även gästat den legendariska DJ City podcast, där hans 30-minuters mix sände vibbar över världen.

JOODs passion för musiken sträcker sig bortom de traditionella gränserna, och hans engagemang för att leverera en unik ljudupplevelse har blivit erkänt även av branschens finaste. Med över 130 spelningar per år är JOOD en djuprotad entusiast. Om inte det säger nog om hans DJ karriär har han även  varit på scen på den exklusiva Nobel efterfesten tre gånger. Detta om något är ett bevis på den höga grad av förtroende och uppskattning han åtnjuter inom branschen.

 
VAD MAN KAN FÖRVÄNTA SIG AV DJ JOOD
Förbered er på en musikalisk resa som sträcker sig över genrer och skapar minnen som varar. JOOD är inte bara en DJ; han är en som väver samman ljud och känslor till en magisk upplevelse. Hans närvaro hos oss på Sjöpaviljongen kommer utan tvekan att höja nivån och sätta den stämning som ni gäster inte ens vet om själva att ni söker.
 
Varmt välkomen tillbaka DJ JOOD med vänner, vi är stolta att i år igen få äran att ha detta samarbete med er!
Ni vet väll även om att ni kan boka DJ JOOD för era privata fester och/eller tillställningar hos oss? 
Restauranger som ingår i Melanders Group