LÖRDAGAR UDDA VECKOR MELLAN 13:00 - 17:00

dj jood med vänner

Med stolthet kan vi meddela att DJ JOOD med vänner är tillbaka från och med den 27e April på Sjöpaviljongen för att under vår- och sommarsäsongen bidra till den härliga atmosfär som vi satte grunden för i fjol. 

DJ JOOD har inte bara erövrat huvudstaden med hans känsla för att skapa en musikalisk stämning, utan han har fört sin musikstil och engagemang till städer som Gävle, Göteborg, Uppsala, Jönköping, Norrköping och Halmstad. 

Han har till och med tagit sin talang över nationsgränserna såsom Spanien, Tyskland, Danmark och Finland. Dessutom har han även gästat den legendariska DJ City podcast, där hans 30-minuters mix sände vibbar över världen.

Med passion för musiken sträcker han sig bortom de traditionella gränserna, och hans engagemang för att leverera en unik ljudupplevelse har blivit erkänt även av branschens finaste. Med över 130 spelningar per år är JOOD en djuprotad entusiast.

VAD MAN KAN FÖRVÄNTA SIG AV DJ JOOD
Förbered er på en musikalisk resa som sträcker sig över genrer och skapar minnen som varar. JOOD är inte bara en DJ; han är en som väver samman ljud och känslor till en magisk upplevelse. Hans närvaro hos oss på Sjöpaviljongen kommer utan tvekan att höja nivån och sätta den stämning som ni gäster inte ens vet om själva att ni söker.
 
Varmt välkomen tillbaka DJ JOOD med vänner, vi är stolta att i år igen få äran att ha detta samarbete med er!
Ni vet väll även om att ni kan boka DJ JOOD för era privata fester och/eller tillställningar hos oss? 

Cocktails 175 kr

 

Äppelknyckarjazz

Joe is a Douche

Qkumber

Fruitylicious

En till tack

 

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus