FREDAGAR 17.30-20.30

LIVEMUSIK I PERGOLAN

PREMIÄR FÖR LIVEMUSIK MED PEPSON & CO: 13 APRIL

Under sommaren 2022 inledde vi ett samarbete med ”Pepson Produktion” kring att införa livemusikunderhållning på Sjöpaviljongen. Varje fredag gästades vi av diverse artister som med sin långa erfarenhet av musikbranschen skapade en fantastisk stämning.

När sommaren närmade sig sitt slut och det sista framträdandet skulle hållas kände vi spontant att dessa musikkvällar var för bra för att bara låta rinna ut i sanden och tog istället beslutet att låta livemusiken rulla på som ett fast inslag i vår verksamhet. Vi fortsatte således hösten igenom fram till dess att musikscenen i pergolan fick byta skepnad och ge plats åt vårt årliga julbord.

Pepson Produktion flyttade tillfälligt ut ur våra lokaler under vintern och huserade istället på Tyrol där de spelat för fulla hus fram till nu. Men nu är snart våren här och det är återigen dags att välkomna dem hem till Sjöpaviljongen igen!

Lördagen den 13:e april drar livemusiken i Sjöpaviljongens pergola igång igen tillsammans med DJ JOOD för att kicka igång premiären av uteserveringen.
Fredagen den 19 April kör Livemusiken igång kl 17:30 – 21:00 och kör sedan varje Fredag jämna veckor under högsäsongen. 

ARTISTER

Peppe Bergström
Grundare och VD för ”Pepson Produktion”. Peppe har lång karriär som artist bakom sig, med uppträdanden på såväl Göta Lejon som Allsång på Skansen. Under hösten producerade han Oktoberfesten på Tyrol följt av Afterski-showen ”Snow Rider” som spelats för fulla hus under vintern fram till nu.

Vi väntar med spänning på vilka artister Peppe tar med sig i år. 

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus