FREDAGAR 17.30-20.30

LIVEMUSIK I PERGOLAN

PREMIÄR FÖR LIVEMUSIK MED PEPSON & CO: 14 APRIL

Under sommaren 2022 inledde vi ett samarbete med ”Pepson Produktion” kring att införa livemusikunderhållning på Sjöpaviljongen. Varje fredag gästades vi av diverse artister som med sin långa erfarenhet av musikbranschen skapade en fantastisk stämning.

   När sommaren närmade sig sitt slut och det sista framträdandet skulle hållas kände vi spontant att dessa musikkvällar var för bra för att bara låta rinna ut i sanden och tog istället beslutet att låta livemusiken rulla på som ett fast inslag i vår verksamhet. Vi fortsatte således hösten igenom fram till dess att musikscenen i pergolan fick byta skepnad och ge plats åt vårt årliga julbord.

   Pepson Produktion flyttade tillfälligt ut ur våra lokaler under vintern och huserade istället på Tyrol där de spelat för fulla hus fram till nu. Men nu är snart våren här och det är återigen dags att välkomna dem hem till Sjöpaviljongen igen!

Fredagen den 14:e april kl 17:30 drar livemusiken i Sjöpaviljongens pergola igång igen och återkommer därefter varje fredag samma tid hela våren och sommaren.

ARTISTER

Peppe Bergström
Grundare och VD för ”Pepson Produktion”. Peppe har lång karriär som artist bakom sig, med uppträdanden på såväl Göta Lejon som Allsång på Skansen. Under hösten producerade han Oktoberfesten på Tyrol följt av Afterski-showen ”Snow Rider” som spelats för fulla hus under vintern fram till nu.

Michael Blomqvist
Har körat bakom ett flertal av våra främsta svenska artister. Bland annat var han med och lyfte fram Måns Zelmerlöf då han vann Eurovision Song contest med låten ”Heroes”. 2016 backade han upp Håkan Hellström på Ullevi och var under 10 års tid en del av ”Allsång på Skansens” hus-kör.

Celeste Cappelen
Har sedan 2006 arbetat med såväl musikal och teater som shower i alla dess former. Hon har synts på Wallmans salonger, körat bakom Andreas Lundstedt, Velvet och Sten & Stanley och medverkat i ett flertal reklamfilmer.

Hilda Dahlberg
Med ubildning som musikalartist i ryggen arbetar hon som sångerska, pianist och krogshowartist på bland annat Hamburger börs, Golden Hits och Gröna lund.

Emil Molin
Är just nu ute på turné med Babblarna parallellt med jobbet som gitarrist och sångare i partybandet ”No Limits”. Emil har tidigare synt i musikaler så som ”Spelman på taket och Wild Party.

Emma Bensing
Meritlistan är lång. Har medverkat i Diggiloo-turnén, Julgalan, Åhagas julshower och Golden Hits. Körat bakom en rad artister, så som Dr Alban, Lena Philipsson och Jakob Karlberg. För tillfället när hon inte arbetar med Pepson är hon också kapellmästare åt Charlotte Perrelli.

Mattias Olofsson
Platinabelönad artist i Japan, Polen och Taiwan. Är leadsångare i bandet Grand och har en rad såväl krogshower som musikaler på meritlistan.

John Venkiah
John har varit verksam som pianist och sångare sedan 2010 och har spelat på många scener runt om i Europa. ”John Venkiah trio” har släppt tre stycken album och han har bland annat hörts tillsammans med artister som Tingsek och Sherin.

Restauranger som ingår i Melanders Group