22 November -22 December

JULBORD MED
GLÄNS ÖVER SJÖ OCH STRAND

Julen på paviljongen

Innehåll på julbordet

SILL & STRÖMMING
Inlagd sill
Currysill (L)
Senapssill (L)
Citron & koriandersill
Husfrusill(L)
Fänkålssill
Sherrysill
Brantevik
Stekt inlagd Strömming(G,L)
Löjromsgravad strömming (L)
Ört & vitlöksgravad strömming  (L)
Sillsallad
Nubbesallad (L)
Kräftströmming
Anjovischeeskake  (G,L))

LAX OCH ÄGG
Gravad lax
Inkokt lax
Varmrökt lax
Kallrökt lax
Laxröra(L)
Lax & kräftterrine (L)
Bakad röding
Ägg med majonnäs & räkor
Ägg med sikrom

VEGETARISK
Rödkålssallad (N)
Grönsallad
Bönsallad
Waldorfsallad (L,N)

KALLSKURET
Skinka från svenska gårdar (G)
Munsökorv
Timmermanskorv
kycklingleverpastej (L, G)
Kycklingpastej (L,N)
Lantpaté (L)
Viltpastej
Viltkorv
Älgkorv
Kalvsylta
Grisfotsaladåb
Rostbiff
Julkorv
Rökt kalkon

SMÅVARMT
Prinskorv
Viltsvins prinskorv
Köttbullar (G, L)
Järpar i skogssvampsås(G, L)
Revbenspjäll
Dopp i grytan
Tomtegröt (L)
Queneller (L)
Räkomelett (L)
Jansons frestelse (L,G)
Rödkål
Grönkål (L)
Brysselkål
Lutfisk

 

TILLBEHÖR
Rödlök
Gräslök
Gräddfil (L)
Hovmästarsås
Dillmajonnäs
Pressgurka
Saltgurka
Cornichonger
Citron
3 sorters senap
Rödbetor
Cumberlandsås
Rödbetsallad
Äppelmos
Syltlök
Vinaigrette
Pickles

BRÖD
Vörtbröd (L,G)
Knäcke (L,G)
Baguette (G)

OST OCH KEX
Brie de Meaux (L)
Gammelknas (L)
Dana Blue (L)
Västerbotten (L)
Cheddar (L)
Kex (G)
Päron
Vindruvor
Morotsmarmelad

DESSERTER
Ris a la malta (L)
Fruktsallad
Saffran & apelsinkaka (G,L)
Mjukpepparkaka(G,L)
Nougatmousse saltrostade hasselnötter (LN)
Brownie med valnötter (G,L,N)
Citrontart med bränd maräng (G,L)
Kardemummapannacotta (L)
Kolatarte med lingon (G,L)
Kanelbrulée (L)
Struvor (G)
Småkakor (G,L)
Pepparkakor (G,L)
Jordgubbsylt
Hjortronsylt
Vispad grädde (L)
Mandariner
Fikon
Dadlar

GODIS
Knäck
Brända mandlar
Fudge
Marmelad
Skumtomtar
Geléhallon
Polkaskruvar
Och mycket mer..

INNEHÅLL
(L) innehåller laktos och mjölkprotein

(G) innehåller gluten
(N) innehåller nötter

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus