13 april

DJ JOOD, livemusik och uteserveringen

 

Ett av de säkraste vårtecknen i Alvik är när Sjöpaviljongen öppnar sin uteservering. I år är det dags för gästsläpp lördagen 13 april. April är även månaden då andra vårtecken som livemusik i pergolan, Spritzer-baren och DJ JOOD kickar igång igen. Varmt välkommen ut (ta gärna med en varm tröja för säkerhets skull)!

 

13 april

DJ JOOD, livemusik och uteserveringen

 

Ett av de säkraste vårtecknen i Alvik är när Sjöpaviljongen öppnar sin uteservering. I år är det dags för gästsläpp lördagen 13 april. April är även månaden då andra vårtecken som livemusik i pergolan, Spritzer-baren och DJ JOOD kickar igång igen. Varmt välkommen ut (ta gärna med en varm tröja för säkerhets skull)!

 

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus