Viltmeny

FÖRRÄTTER

Älgcarpaccio med jordärtskocksmajonnäs, syltad kantarell och riven Pecorino
Elk Carpaccio with Jerusalem artichoke mayonnaise, pickled chantarell and grated Pecorino
185:-

Tartar på hjort med sikrom, rostad lök, brynt smör och smörgåskrassé
Venison tartar with whitefish roe, roasted onion, browned butter and watercress
185:-

VARMRÄTTER

Tjäderwallenbergare med små gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré
Burger of Capercaillie with small green peas, lingonberries and potato purée
255:-

Vildsvinsbourguignon med rökt sidfläsk och potatispuré
Wild boar bourguignon with smoked pork and potato puree
245:-

Vildsvinskorv med svartkål, picklade senapsfrön och mandelpotatispuré 
Wild boar sausage with black cabbage, pickled mustard seeds and almond potato puree 
225:-

Älglövbiff med rå äggula, riven pepparrot och västerbottengratinerad mandelpotatispuré
Elk minute steak with egg yolk, horseradish and cheesegratinated almond potato puree
325:-

Svenskt rådjur med pumpapuré, apelsinkokt pumpa, bondbönor, rostad jordärtskocka och grönpepparsky
Swedish venison with pumpkin, broad beans, roasted Jerusalem artichoke and green pepper demi-glace
345:-