Dagens wärdshuslunch

1



 

Dagens Wärdshuslunch

Lunch serveras vardagar 11.15 – 14.00

Sallad med confiterad Kyckling, hyvlad fänkål, syrade betor och dressing på soltorkade tomater
Salad with confited Chicken,fennel, beets and dressing with sundried tomatoes
150:-

Halstrad Regnbåge med sikrom och gräslökssås samt crudité på morot och fänkål
Fried fillet of Rainbow with white fish roe,chive sauce and fennel and carrot
150:-

Ragu på svensk Dovhjort med porter, skogssvamp, rökt fläsk och smålök serveras med potatispuré och rönnbärsgelé
Ragout of fallow Deer with porter, forest mushrooms, smoked pork and onion served with potato puree and rowanberry jelly
150:-

Kalvlever Anglais med kapris, bacon och rödvinsås 
Veal Liver Anglais with capers, bacon och red wine sauce 
150:-

VEGETARISK
Smörstekta Linser med kålrotscrème, lättrökt broccoli, syrliga kålrotsknyten och krispig grönkål
Fried Lentils with swede cream, smoked broccoli, pickled swede wrap and crispy kale

150:-

TIPS
Parmesangratinerade Gäddqueneller i hummersås med skaldjur och spenat
Pike  quenelles in lobster sauce with shellfish and spinach
235:- 

Biff Rydberg med rå äggula och senapsgrädde
Diced Beef with fried poatoes, onions, egg yolk and mustard cream
295:-

 

Lunch dessert
Vaniljpannacotta med rårörda hallon och kaksmulor
Vanilla Pannacotta with rasberries and crunch
40:- 

 

Kaffe
32:-

Vänligen betala notan vid bordet

 Allergier? Fråga oss gärna