Vinmiddag med Kloster Eberbach

Behöver förbeställas senast 6/4

Torsdagen den 10 april bjuder vi in till en smakrik kväll i samarbete med vinproducenten Kloster Eberbach och Provinum. Köksmästare Pontus Zsebö och sommelier Ida Ström har tillsammans skapat en exklusiv fyrarättersmeny med utvalda dryckespaket.

Alla viner under kvällen kommer från Kloster Eberbach, den anrika vinproducenten från Rheingau, känd för några av världens främsta rieslingviner. Sommelier Ida Ström guidar oss genom middagens smaker och bjuder på spännande insikter om dessa tyska vinskatter.

Amuse
Grillad argentinsk vildräka med skummad hummerbisque samt ängssyra
Steinberger Riesling Trocken Ortswein 2023

Förrätt
Gössashimi Apelsinponzu saikonmiso,
rökt forellrom, jalapeno och vattenkrasse
Riesling Kabinett 2023

Varmrätt
Svensk vildand stekt på ben, ravioli med ankconfit och anklever, sotade primörer och pepprig sherryvinägersky

Rheingau Pinot Noir Auktion Reservé 2020

Dessert
Citrontarte med passionsfrukt, italiensk maräng
Berg Roseneck Riesling Beerenauslese 2023

Fyra serveringar inklusive viner 1050kr kr / person

Boka via info@sjopaviljongen.se

Restauranger som ingår i Stockholms Restauranger & Wärdshus