Nyårssupé 2018

Amuse -Bouche

Sotad kammussla med ostroncrème och koriander

Vinpaket – 1 Glas Knoll Gruner Veltliner (14 cl)

**

Förrätt

Löjrom från Kalix med lättrökt mandelpotatiscrème, brynt smör och pommes alumetter

Vinpaket – 1 Glas Massolino Chardonnay (14 cl)

**

Varmrätt

Tournedos Rossini med Tryffelkorv, anklever, palsternackscrème och Madeirasky 

Vinpaket – 1 glas Sherazade DÁvola (17 cl)

**

Ost

Ostar från Svenska gårdar serveras med morotsmarmelad

Vinpaket 1 glas Niepoort Colheita 1997 (4 cl)

**

Dessert

Passionsfruktmousse med mangosorbet och maränger
Vinpaket 1 glas Heidsieck Champagne(12cl)

Menypris: 795:- /person
Pris vinpaket: 560:-/person
Vi har öppet Nyårsafton 16.30-24.30