Nyårssupé 2020

Amuse -Bouche

Mandelpotatiscrème med störrom, krispig potatis och brynt smör
Almond potato cream with sturgeon roe, crispy potaoes and browned butter
1 glas Bille - Cart Salmon

**

Förrätt

Sotad kungskrabba med bakad havskräftstjärt, blomkål, musselskum och forellrom,
King crab with baked crayfish tail, cauliflower, mussel sauce and trout roe
1 glas Chablis

**

Varmrätt

Svensk ryggbiff med halstrad anklever, rostad jordärtskockspuré, kål och tryffelsky
Swedish Sirloin steak with grilled duck liver , roasted artichoke cream, cabbage and truffle gravy
1 glas Rocca Barbaresco

**

Ost

Ostar från svenska gårdar serveras med morots marmelad
Cheese plate with carrot jam
1 glas Taylors Port

Dessert

Variation på Hjortron
Variation of cloud berries
1 glas Moscato di Asti

Menypris: 795:- /person
Pris vinpaket: 560:-/person
Alkoholfritt paket finns för den som önskar. 
Öppettider Nyårsafton: 16.30-00.30