Välkommen att fira en god och trygg jul

I år bjuder vi in till vårt gemytliga julbord precis som vi brukar. Brasan brinner lika varmt välkomnande som alltid och julens alla delikatesser - från julskinka, Janssons och pastejer till laxar, sill och kallskuret - allt lagat från grunden, kan avnjutas i värdshuset med den vackra utsikten över Mälaren, precis som vanligt. 

Trygg och säker miljö
Allt är ju dock inte riktigt som vanligt. Vi gör därför allt vi kan för att skapa en så säker miljö som möjligt; hygienen är som alltid rigorös och självklart följer vi Folkhälsomyndighetens alla riktlinjer till punkt och pricka. Men att skapa en så trygg tillvaro som möjligt bygger givetvis också på att också du som gäst tar ansvar och exempelvis håller avstånd, tider och givetvis: stannar hemma vid minsta tecken på sjukdom.

Sittningstider
Då vi vill undvika trängsel kommer vi inte att ha några klassiska sittningstider, men tiden du njuter av julbordet är precis som vanligt 2,5 timmar. Tider och priser för våra sittningar hittar du i pdf:en nedan. Julbordet serveras mellan 20/11 och 22/12.

Barnsliga priser
Alla barn är såklart välkomna till oss och vi har därför en förmånlig prismodell för julbordssugna barn. 
Barnpriser: 25 kr/ per år fyllda till och med 12 år (från och med 13 år fyllda: fullt pris).

Take away
För dig som hellre avnjuter vår julbord i hemmets lugna vrå finns det i år som take away för endast 595:-