Dagens wärdshuslunch



 

Dagens Wärdshuslunch

Måndag-Fredag 11.15-14.00

Sallad med stekt Ankbröst, bakad purjolök,hyvlad morot och rädisa samt basilikadressing
Salad with fried Duck breast,leek,carrot,radish and basil dressing
150:-

 

Fisk och skaldjursfricassé med gräslökschablissås, fänkål och sparris
Fish and shellfish Casserole with  chive sauce, fennel and asparagus
150:-

 

Örtmarinerad Lammytterfilé med rostad färskpotatis, gräddkokt färsk vitkål och rödvinsky
Herb marinated contrafillet of Lamb with roasted new potatoes,creamy white cabbage and red wine gravy
150:-

Vegetarisk
Rostad Blomkål med ragu på vita bönor, bondbönor och tomat serveras med brynt smör och citron crème
Roasted Cauliflower with bean  ragout with tomato served with brown butter and lemon cream
150:-

 

Lunch dessert
Liten Crème Brûlé med rabarbercrème
Crème Brûlé with rhubarb fool
40: -

 

Tips
Parmesangratinerade Laxqueneller i hummersås med skaldjur och spenat
Salmone Quenelles in lobster sauce with shellfish and spinach
235:-

Kalvjärpar i gräddsås med brynta sommar kantareller, gelé, gurka och potatispure
Small Veal croquette with fried chantarelles,jelly, pickled cucumber and poatopuree
249:-
 

 

 

 

Allergier? Fråga gärna