Bröllopsmeny vinter 2017

Canapéer

Skagen med dill och citron

Löjrom med crème fraiche och rödlök

​Rökt rensteksröra med pepparrot

 


 

Meny 1

Carpaccio på lättrökt hälleflundra, skaldjurscrème forellrom och örtsallad 

***

Tournedo Rossini med tryffelkorv serveras med Palsternackscrème

***

Chokladterrine med körsbärsyoghurtglass och rostade hasselnötter 

 


 

Meny 2​

Skummad trattkantarellsoppa med svampknyte och halstrad pilgrimsmussla

***

Skaldjursfylld rödtungsfilé med ragu på kantareller, blåmusslor o dillchablis
samt puré på mandelpotatis och vinteräpplen 

***

Vaniljpudding med varma hjortron och lättvispad grädde

Bröllopstårta 

 


 

Dryckespaket

Ett glas champagne med påfyllning till fördrink

Tre glas vin till vald meny med påfyllning av vinet till huvdrätten

Kaffe och avec till tårtan

1 395 kr / person

Sjöpaviljongens avbokningsregler

Sällskap om 1 – 14 personer kan senast 2 dagar innan bokat datum ändra antal. 
Avbokning av hela beställningen sker senast 7 dagar innan bokat datum.

Sällskap om 15- 30 personer kan senast 4 dagar innan bokat datum ändra antal. 
Avbokning av hela beställningen sker senast 15 dagar innan bokat datum.

Sällskap om 31 personer och fler kan senast 4 dagar innan bokat datum ändra antal,
dock ej mer än 20 % av ursprungligt antal.
Avbokning av hela beställningen sker senast 30 dagar innan bokat datum.

Alla ändringar samt avbokningar sker via info@sjopaviljongen.se eller post (adress längst ner på sidan).

​Till Bröllopsmeny Vår & Sommar 2016 >>